|
Upozornenie! Táto stránka je určená výhradne osobám starším ako 18 rokov. Vstúpením na tieto stránky dávate najavo, že plne súhlasíte s nižšie uvedenými podmienkami, ktoré sú v súlade s legislatívou EÚ.
Pokiaľ sa nachádzam v štáte, v ktorom je hranica plnoletosti stanovená rozdielne od právnych predpisov Slovenskej republiky, potvrdzujem, že splňujem všetky podmienky plnoletosti v danom štáte, že vstup na tieto stránky nie je obmedzený a/alebo zakázaný právnym predpisom štátu v ktorom s nachádzam a/alebo som jeho príslušníkom.
Stránky obsahujú sexuálne orientovaný materiál. Súhlasím s jeho užitím iba pre svoju súkromnú potrebu a jeho použitie ma neuráža a nepohoršuje.
Neposkytnem priamo a/alebo nepriamo a/alebo neumožním prístup k materiálom získanom na týchto stránkach osobám mladším ako 18 rokov a ani iným osobám, ktoré nesplňujú podmienky uvedené v tomto prehlásení.
TIETO STRÁNKY SÚ URČENÉ VÝHRADNE PRE OSOBY STARŠIE AKO 18 ROKOV. Prehlasujem, že som dospelý/dospelá vo veku starší ako 18 rokov
Pokiaľ nesplňujete túto podmienku opustite prosím ihneď tieto stránky!
|
|